دوره 6، شماره 2 - ( مجله مهندسی برق و الکترونیک ایران - جلد 6 شماره 2 1388 )                   جلد 6 شماره 2 صفحات 56-41 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (3730 مشاهده)

در کدینگ منابع چند پایانه ای تعدادی منابع همبسته به صورت مجزا کد شده و به صورت توام دکد می شوند.  یک دستاورد این مقاله ارایه یک روش مناسب برای مدلسازی همبستگی بین سه منبع همبسته غیر باینری است که در آن  همه همبستگی های موجود لحاظ شده است. با ارایه این مدل امکان اجرای IMTSC برای تعداد دلخواهی از منابع فراهم شده است. در این مقاله با تکیه برامکان طرح سیستم کدینگ برای مسئله IMTSC برای سه منبع، روش چند پخشی مبتنی بر IMTSC یا MMBMSC به بیش از دو کامپیوتر سرویس دهنده گسترش یافته است.  در کامپیوترهای سرویس دهنده عمل IMTSC مبتنی بر قالب کاری SWCQ اجرا می شود. نتایج شبیه سازی با سیگنالهای دیتا، تصویر ثابت و ویدئو نشان دهنده برتری روش پیشنهادی بر راه حلهای ارائه شده پیشین است.  در حالی که در آزمایشهای ما مقدار MSCG متوسط برای سیستم MMBMSC با سه کامپیوتر سرویس دهنده برابر با 612/2 با استفاده از SWC ایده آل و برابر با 658/1 با استفاده از SWC غیر ایده آل می باشد، در تحقیقات اخیر این مقادیر برای  سیستم MMBMSC با دو کامپیوتر سرویس دهنده به ترتیب 786/1 و 258/1 می باشند. همچنین در شرایط با SNR پایین در حالی که در آزمایشهای ما مقدار MSCG متوسط برای سیستم MMBMSC با سه کامپیوتر سرویس دهنده برابر با 56/1 با استفاده از SWC ایده آل و برابر با 423/1 با استفاده از SWC غیر ایده آل می باشد، در تحقیقات اخیر این مقادیر برای  سیستم MMBMSC با دو کامپیوتر سرویس دهنده به ترتیب 427/1 و 17/1 می باشند.  برای سیگنالهای ویدئویی مختلف کد شده با  H.264 نشان داده شده است که اگرپهنای باند تخصیص یافته به ازای هر کامپیوتر سرویس دهنده  یکسان باشد آنگاه کیفیت ویدئوی بازیابی شده برای سیستم پیشنهادی به طور متوسط بین 2dB  تا 4dB بهتر از کیفیت متناظر با سیستم MMBMSC  با دو کامپیوتر سرویس دهنده و به طور متوسط بین 3dB  تا 5dB بهتر از کیفیت متناظر با سیستم چند پخشی متداول است. علاوه بر این، به دلیل مسیرهای موازی بیشتر (نسبت به سیستم با دو کامپیوتر سرویس دهنده)، امنیت این سیستم بالاتر و مقاومت آن در مقابل ناتوانی کامپیوتر سرویس دهنده بیشتر است.

متن کامل [PDF 885 kb]   (1042 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: مخابرات
دریافت: 1395/12/4 | پذیرش: 1395/12/4 | انتشار: 1395/12/4

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License (CC BY NC 4.0) قابل بازنشر است.