دوره 9، شماره 1 - ( مجله مهندسی برق و الکترونیک ایران - جلد 9 شماره 1 1391 )                   جلد 9 شماره 1 صفحات 74-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (3588 مشاهده)

در این مقاله با ترکیب الگوریتم سازنده ابتکاری و الگوریتم ژنتیکی ویژه یک روش موثر برای برنامه­ریزی توسعه شبکه انتقال در محیط­های انحصاری پیشنهاد می شود. الگوریتم ژنتیک پیشنهادی دارای چندین مشخصه مختص به خود است که آن را مناسب­تر از دیگر الگوریتم­های فراابتکاری برای حل مسئله TEP نشان می­دهد. مهمترین مشخصه این است که در این الگوریتم فازی به نام فاز بهبود وجود دارد، به این معنی که اگر جواب به دست آمده (کرموزم) پس از مراحل انتخاب، ترکیب و جهش جوابی ناممکن برای مسئله باشد، این جواب تبدیل به جوابی ممکن می­شود. دراین مقاله به منظور حل مسئله TEP از یک الگوریتم سازنده ابتکاری مناسب در فاز بهبود الگوریتم ژنتیک پیشنهادی استفاده شده است.  همچنین با به کارگیری مدل خطی ساده شده و وارد کردن نویز به هزینه خطوط، با روشی جدید، نسل اول با کیفیتی برای الگوریتم ژنتیک به دست می­آید. در نهایت مقایسه نتایج بدست آمده با سایر روش­ها از دید زمان حل مسئله و کیفیت، موثر بودن این روش را تایید می­کند.

متن کامل [PDF 651 kb]   (897 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: قدرت
دریافت: 1395/11/27 | پذیرش: 1395/11/27 | انتشار: 1395/11/27

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License (CC BY NC 4.0) قابل بازنشر است.