دوره 10، شماره 1 - ( نشریه مهندسی برق و الکترونیک ایران_جلد 10 شماره 1 1392 )                   جلد 10 شماره 1 صفحات 16-7 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


چکیده:   (4132 مشاهده)

در این پژوهش، آنتن پلاسمای تک قطبی مورد تحلیل و بررسی قرار می­گیرد. شبیه­سازی آنتن پلاسما به دو روش مجزا، یکی استفاده از سیمولاتور HFSS[i] و دیگری شبیه­سازی با استفاده از روش عددیFDTD[ii]  انجام شده است.  نتایج شبیه­سازی آنتن پلاسما در محیط HFSS، با نتایج حاصل از شبیه­سازی عددی ارائه شده در سایر مقالات مقایسه شده و نتایج به­دست آمده بیانگر میزان قابلیت اطمینان به روش شبیه­سازی مذکور در این ساختار جدید از آنتنهاست. در ادامه، پس از تشریح مشخصات موج سطحی روی ستون پلاسما، مشخصات تشعشعی، امپدانسی، سطح مقطع راداری و بهره آنتن ستونی پلاسما با روش عددی FDTD مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آن با مشخصات تشعشعی آنتن فلزی با ابعاد مشابه مقایسه شده است. با توجه به آن­که آنتن تک­قطبی معمولاً در محدوده فرکانس تشدید استفاده می­شود، مشخصات تشعشعی به­دست آمده از آنتن تک قطبی پلاسما از مقبولیت خوبی برخوردار می­باشند و بنابراین، از این تکنولوژی نوظهور می­توان به عنوان عنصر تشعشعی استفاده نمود.

 

1 High Frequency Structure Simulator

2 Finite Difference Time Domain

3 Surface Wave Driven

متن کامل [PDF 767 kb]   (1029 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: مخابرات
دریافت: 1395/11/19 | پذیرش: 1395/11/19 | انتشار: 1395/11/19

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License (CC BY NC 4.0) قابل بازنشر است.